Hověží krk COUNTRY

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

1 kg hovězího krku
koření Country
1 plechovka světlého piva (1/2 litru)
4 rajčata
2 cibule
2 kyselé okurky
1 uvařené vejce
sůl
pepř
instantní jíška

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření COUNTRY.

  2. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne.

  3. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a vložíme naložené maso.

  4. Pečeme v římském hrnci velmi pomalu cca 2 hodiny.

  5. Maso po upečení zbavíme převazu a nakrájíme na plátky.

  6. Výpek propasírujeme a přidáme dvě nakrájené kyselé okurky na jemno a 1 na jemno nakrájené uvařené vejce.

  7. Vzniklou omáčku dohustíme dle potřeby instantní jíškou. Příloha rýře.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!