Hlíva na kari s Pak choi

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

400 g hlívy ústřičné
1 - 2 Pak choi (čínské zelí)
2 lžičky kari koření
2 jarní cibulky
4 keříčková rajčata
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvi rozehřejeme cca 2 lžíce oleje, přidáme očištěnou hlívu a nakrájené bílé části cibulek. Krátce orestujeme, osolíme, posypeme kari kořením a podlijeme malým množstvím vody. Dusíme doměkka. V polovině přípravy přidáme Pak choi, rozdělené na čtvrtiny a krátce před koncem vložíme rozpůlená rajčata. Společně dokončíme. Na talíři hustě posypeme jemně krájenou cibulkovou natí. Podávala jsem s pikantně ochuceným kuskusem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!