Hermelínová pomazánka s pikantním salámem

Recepty, Pomazánky

Suroviny

2 ks hermelínu
1 cibule
1 tatarská omáčka nebo majolka, zakysaná smetana či jogurt
100 g pikantního salámu
1 lžíce hořčice
sůl a pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín postrouháme na hrubším struhadle, cibuli pokrájíme nadrobno, přidáme tatarku nebo majolku, pokrájený pikantní salám, hořčici, sůl, pepř a smícháme.

  2. Já jsem strouhala i salám, měla jsem doma jen Lovecký pikant“ v celku. Přesto, že jsem dělala jen z polovičního množství, mi zbyla pomazánka i na druhý den, rozležená byla ještě lepší. Pomazánku je možné nastavit dvěma či třemi jemně nastrouhanými vařenými bramborami.

  3. Protože nejsem velký příznivec majonézy, použiji příště jogurt, nebo do jogurtu přidám jen lžící majonézy.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!