Hermelínka - pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

1 hermelín nebo camembert
100 ml majonézy
1 cibule menší
sůl dle chuti
pepř mletý bílý

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě nebo vložit na chvíli do mrazáku a pak nastrouhat.

  2. K hermelínu přidáme jemně pokrájenou cibulku, majolku, sůl, pepř a dobře promícháme.

  3. Pomazánku, pokud je hodně hustá, můžeme zředit (zjemnit) lžící smetany, pak necháme v chladu chvilku proležet.

  4. Pomazánku mažeme na čerstvé pečivo a na dozdobení postačí trochu čerstvé zeleniny (paprika, rajče, ředkvička, okurka...).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!