Harlekýnský chlebíček

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

100 g šunkového salámu
1 vejce uvařené natvrdo
1 tavený sýr
50 g pomazánkového másla
1 lžička hořčice (použila jsem krémžskou)
1 sladkokyselá okurka
1 kapie
pepř
sůl
1 veka

Postup přípravy receptu

  1. Veku podélně rozkrojíme, vybereme střed, tak aby zbyla tenká kůrka.

  2. Vejce nastrouháme, přidáme hořčici, kapii nakrájenou na kostičky, salám, okurku, sýr a rozdrobený střed veky.

  3. Přidáme nahřáté máslo, vše dobře zamícháme a směsí naplníme obě poloviny veky a spojíme.

  4. Zabalíme pevně do utěrky nebo potravinářské fólie a necháme v chladničce do druhého dne uležet. Pak jen krájíme na plátky a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!