Grilované jablíčko v medově skořicové peřince

Recepty, Grilování

Suroviny

Na 1 porci:
1 jablko nakyslé chutí (na 8 plátků)
1 lžíce medu
1 lžíce skořice
alobal
olej

Postup přípravy receptu

  1. Plátky jablka (cca 1,5 cm silné) potřeme olejem z obou stran.

  2. Rozmícháme med se skořicí a pečlivě směsí jablíčko taktéž z obou stran potřeme

  3. . Na dostatečně velký kus alobalu poklademe plátky. Pečlivě uzavřeme. N

  4. a rozpáleném grilu grilujeme asi 12 minut po každé straně, pak rozbalíme a ještě necháme plátky na mřížce tak 2 minuty, aby se otiskl vzorek mřížky. Ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!