Grilovaná líčka

Recepty, Grilování

Suroviny

1-3 kusy hovězích líček (podle hostů u grilu)
vývar
kořenová zelenina
česnek
celý pepř
bobkový list
nové koření
sůl
Na potření:
olej
oblíbené koření

Postup přípravy receptu

  1. Opláchnuté maso nakrájíme na větší kusy (porce) a dáme vařit do vývaru se zeleninou, česnekem a kořením do měkka.

  2. Hotová je z vývaru vytáhneme, necháme vychladnout a potřeme marinádou z oleje a koření. Můžeme je takto nechat v chladu odležet, ale je možno grilovat ihned po naolejování.

  3. Negrilujeme dlouho, jen tak, aby maso chytilo z grilu barvu a vůni.

  4. Podáváme je se zeleninou a čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!