Formanský dlabanec

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 vepřové kotlety
sklenice (konzerva) sterilovaných fazolových lusků
2-3 lžíce kečupu
2 stroužky česneku
vegeta
plátek másla
olej
pepř
sůl
strouhaný křen
tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Naklepané kotlety po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Vyjmeme a uložíme do tepla. Do výpeku přidáme kečup, scezené fazolky a máslo. Prohřejeme asi 2 minuty, nakonec dochutíme česnekem a vegetou.

  2. Na talíře dáme kotletu, na kterou navršíme fazolovou směs (můžeme posypat strouhaným křenem, případně dochutit lžičkou tatarky nebo nejlépe obojí). Příloha: brambory, hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!