Filátka z tresky s karamelizovanými rajčaty a cuketou

Recepty, Ryby

Suroviny

600 g filetů z tresky
4 velká rajčata
3 mladé cuketky
2 lžíce balzamikového octa
přírodní cukr
sůl
pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Cuketky nakrájíme na tenké nudličky, na pánvi rozehřejeme trochu oleje a cuketu krátce podusíme, osolíme, opepříme a dáme stranou.

  2. Do stejné pánve dáme rajčata pokrájená na kostičky, balsamikový ocet, cukr a krátce podusíme.

  3. Rybí filé osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji dozlatova.

  4. Podáváme s pažitkovými brambory - malé neoloupané brambory uvaříme doměkka. Rozehřejeme máslo, osolíme ho, brambory oloupeme, namočíme do másla a obalíme v jemně nakrájené pažitce.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!