Fazolový salát teplý

Recepty, Luštěniny

Suroviny

1 malou konzervu bílých fazolí
1 malou konzervu červených fazolí ve slaném nálevu
3 lžíce olivového oleje
1 cibuli
2 stroužky česneku
lžičku sekané rozmarýnu
100 ml rajského protlaku
šťávu z 1/2 citronu
2 naťové jarní cibulky
1 lžičku koření čubrica
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica.

  2. Přidáme fazole, rajský protlak, citronovou šťávu, vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!