Fazolový salát s feferonkou

Recepty, Luštěniny

Suroviny

200 g barevných fazolí
1 paprika
1 chilli paprička
kousek pórku
Dresing:
3 PL olivového oleje
3 PL octa balsamico
2 PL hořčice
1 PL majonézy
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Předem namočené fazole si uvaříme doměkka. Papriku, čili papričku a pórek si nakrájíne na menší kousky a promícháme s vychladlými fazolemi.

  2. Olej, ocet balsamico, hořčici, majonézu a koření smícháme hohromady a metličkou šleháme, až se vše spojí. Promícháme s fazolemi a zeleninou.

  3. Necháme v ledničce dobře vychladit a proležet min. 2 hodiny. Podáváme s pečivem. Dobrou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!