Fazolová pomazánka s uzeným masem

Recepty, Pomazánky

Suroviny

300 g uvařených červených fazolí (nebo konzervovaných)
150 g uzeného masa
1 šalotka
20 g másla
2 lžíce lahůdkového droždí
čerstvý tymián
2 -3 lžíce husté zakysané smetany
sůl
čerstvě mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na menší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájenou šalotku a necháme ji zesklovatět. Odstavíme z ohně a necháme zchladnout.

  2. Do sekáčku dáme fazole, drobně nakrájené uzené maso, připravenou šalotku, zakysanou smetanu a rozsekáme do jemné konzistence. Pomazánku dochutíme lísky tymiánu, lahůdkovým droždím, solí a pepřem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!