Fazole s hlívou ústřičnou

Recepty, Luštěniny

Suroviny

1 plechovka červených fazolí v sladko-slaném nálevu
cca 150 g hlívy ústřičné
5 kusů cherry rajčat
3-4 kusy sušených rajčat v oleji-(nemusí být)
1/2 pikantní klobásy
hrst zelené cibulky
2 chilli papričky
sůl
1 lžíce olivového oleje
můžeme taky použít
1 lžíci oleje ze sušených rajčat
2 lžíce Ramy Cremefine

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji mírně orestujeme na kolečka nakrájenou zelenou cibulku. Postupně přidáme cherry rajčata nakrájená na čtvrtky, klobásu nakrájenou na tenká kolečka, sušená rajčata na proužky a na nudličky nakrájenou hlívu.

  2. Vše promícháme, chvíli restujeme a pak zalijeme malým množstvím vody a vaříme, dokud se tekutina nezredukuje na minimum.

  3. Osolíme, přidáme nadrobno nakrájené čili papričky, fazole a nakonec přidáme 2 lžíce Ramy Cremefine a ještě vše společně prohřejeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!