Eintopf

Recepty, Polévky

Suroviny

1/2 kg hovězí přední
1 menší slepice
1/2 kg uzeného masa
klobása
2 ks mrkve
2 ks petržele
cibule
1/2 paličky česneku
protlak
fazole (namočená hrst)
hrst krup
1/2 hlávky zelí
1/2 hlávky kapusty

Postup přípravy receptu

  1. Z hovězího a slepičího masa uvaříme vývar (sůl, celý pepř, nové koření)

  2. V jiném kastrolu orestujeme zeleninu, cibuli a česnek

  3. Zalijeme vývarem. Přidáme fazole, protlak a kroupy a vaříme téměř do měkka.

  4. Přidáme nakrájené zelí, kapustu a uzené maso.

  5. Povaříme a přidáme nakrájené hovězí, slepičí maso a klobásu.

  6. Dle chuti přisolíme


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!