Dvojitá polévka
Recepty, PolévkySuroviny
- 1 velká hrst bílých menších fazolí
- 1 velká hrst krup
- 1 cibule
- 1 dobrá klobása
- 1 mrkev
- 1/2 kedlubny
- petržel
- celer
- kousíček květáku
- tak 2 větší kusy hlívy
- 1 lžíce Vegety
- trošku oleje
- sůl
- petržel
Postup Dvojitá polévka
Postup přípravy receptu
-
V hrnci si uvaříme najednou kroupy s fazolkama téměř do měkka a v pánvičce na oleji si opečeme nakrájenou cibuli, přidáme všechnu zeleninu a hlívu na malé kousky.
Opečené přidáme k uvařeným kroupám s fazolkama, dáme Vegetu, sůl a nakonec prohřejeme nakrájenou klobásu.
Polévka je dost hustá, kdo by chtěl hustší, tak si jí zajíškuje(jako já). Do hotové polévky nasypeme petrželku.