Drůbeží koktejl

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

600 g kuřecí maso
4 ks nakládané okurky
3 ks vařená vejce
4 lžíce polévková majonéza
4 lžíce polévková jogurt bílý
1 lžíce polévková hořčice plnotučná
2 lžíce polévková kečup - jemný
1 lžíce polévková citronová šťáva
sůl podle chuti
cukr podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Z majolky, jogurtu, hořčice, kečupu, citronové šťávy připravíme koktejlovou zálivku. Kuřecí maso okořeníme a restujeme.

  2. Vychladlé nakrájíme na menší kostičky a promícháme se stejně nakrájenými okurkami a drobně rozsekanými vejci, vmícháme zálivku a necháme v chladu uležet.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!