Domácí tortilly

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

220 ml vody
50 ml oleje
50 ml sádla
2 lžičky soli
1 lžička cukru
500 g pšeničné chlebové mouky
1/4 droždí

Postup přípravy receptu

  1. Zapneme pekárnu na program těsto. Hotové vykynuté těsto vložíme do sáčku a dáme do lednice odpočinout do druhého dne.

  2. Těsto si pak rozdělíme na 12 dílů a vyválíme co nejvíce do tenka. Rychle smažíme na suché teflonové pánvy. Uchováváme pod poklicí, pokud připravujeme právě k jídlu. Studené lze přihřát v mikrovlnce.

  3. Plníme podle chuti kuřecí na koření Bolívie Reny, zakysaná smetana s česnekem, paprika, rajče, okurek, pórek.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!