Domácí rybí salát ze sleďů

Recepty, Saláty

Suroviny

1 sklenice sleďů nebo zavináčů
2 - 3 šalotky
1 menší jablko
1 jarní cibulka
1 kelímek zakysané smetany
+ 2 PL majolky nebo tatarské omáčky
sůl, pepř
petrželka nebo pažitka

Postup přípravy receptu

  1. Ryby vyndáme z nálevu, odstraníme zeleninu a vše, co nám výrobci do zavináčů přidali. Zavináče zbavíme kůže.

  2. Ryby pokrájíme na kostičky, stejně tak jako šalotky a jablko. Přidáme nakrájenou jarní cibulku a nasekané bylinky.

  3. Doladíme solí, pepřem a zakysanou smetanou. Můžeme přidat i čerstvou majolku nebo domácí tatarskou omáčku a podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!