Domácí čínská polévka

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

sáček čínské zeleniny
hrstka sušených hub
pórek
kousek kuřecích prsíček
chilli koření
sojová omáčka
lžíce solamylu
sůl
podravka(pokud používáte jiná dochucovadla tak určitě je možno)

Postup přípravy receptu

  1. Do velkého hrnce dáme vařit na kostičky nakrájené kuřecí maso, přidáme houby.

  2. Když se vše vaří, vložíme sáček čínské zeleniny a nakonec pórek.

  3. Ochutíme podravkou, případně ještě osolíme a přidáme chillli koření-čím více tím lépe, ale aby se dala polévka sníst.

  4. Když je vše mekké, dochutíme sojovou omáčkou a zahustíme škrobovým mlékem. To si připravíme ze 2 lžic studené vody a lžice solamylu, promícháme a nalijeme do polévky a mícháme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!