Delikatesní kotletky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

6 plátků vepřových kotlet
6 plátků rajčat
6 plátků mozzarelly
Na zálivku:
3 PL kremžské hořčice
3 ks sušených rajčat v oleji
3 stroužky česneku
trochu kečupu
trochu chilli pasty
provensálské bylinky (já jsem dala sušené)
sůl
pepř
Na ozdobu:
olivy
zelenina
balsamikový krém

Postup přípravy receptu

  1. Bravčové kotlety si naklepeme, osolíme, okoreníme a osmažíme na panvici na oleji. Preložíme do pekáča, z uvedených surovín vymiešame zálievku, ktorou mäso zalejeme a prikryté pečieme asi hodinu pri 180°C (sušené rajčiny a cesnak nasekáme na drobno). Pred koncom položíme na každý plátok mäsa koliesko rajčiny a mozarelly a dopečieme. Na tanieri ozdobíme olivami a zeleninou. Dobrú chuť:-)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!