Conchiglie s tuňákem, fazolkami a kapary
Recepty, TěstovinySuroviny
- 500 g těstovin
- 3x konzerva tuňáka v oleji (nejlépe Rio mare)
- 200 g fazolek
- 3 PL kaparů
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- citronová šťáva
- čerstvě mleté chilli vločky
Postup Conchiglie s tuňákem, fazolkami a kapary
Postup přípravy receptu
-
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu, na poslední 3 minuty varu k nim vhodíme na menší kousky pokrájené fazolky.
Mezitím si do misky vyklopíme tuňáka i s trochou oleje, přebytečný olej slijeme a vidličkou rybu rozdělíme na menší kousky. Vmícháme kapary a ochutíme pepřem, šťávou z citrónu a mletými chilli vločkami.
Uvařené těstoviny s fazolkami slijeme, vmícháme k tuňákovi a podáváme ozdobené čerstvě mletým chilli.