Conchiglie s tuňákem, fazolkami a kapary

Recepty, Těstoviny

Suroviny

500 g těstovin
3x konzerva tuňáka v oleji (nejlépe Rio mare)
200 g fazolek
3 PL kaparů
sůl
čerstvě mletý pepř
citronová šťáva
čerstvě mleté chilli vločky

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu, na poslední 3 minuty varu k nim vhodíme na menší kousky pokrájené fazolky.

  2. Mezitím si do misky vyklopíme tuňáka i s trochou oleje, přebytečný olej slijeme a vidličkou rybu rozdělíme na menší kousky. Vmícháme kapary a ochutíme pepřem, šťávou z citrónu a mletými chilli vločkami.

  3. Uvařené těstoviny s fazolkami slijeme, vmícháme k tuňákovi a podáváme ozdobené čerstvě mletým chilli.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!