Čokoládovo-arašídové košíčky

Recepty, Moučníky

Suroviny

Korpus:
50 g kakaových sušenek
4 lžičky arašídového krému s belgickou čokoládou (např. Grizly)
Krém:
200 g ricotty
4 lžíce arašídového krému s belgickou čokoládou
1 odměrka čokoládového proteinu
kvalitní čokoláda

Postup přípravy receptu

  1. Sušenky rozmixujeme a přidáme k nim arašídový krém.

  2. Do formy na muffiny vložíme papírové košíčky a na dno namačkáme sušenkovou směs.

  3. Poté vyšleháme ricottu s arašídovým krémem a proteinem.

  4. Navrstvíme na korpus a zalijeme rozpuštěnou čokoládou.

  5. Hotové košíčky dáme chladit do lednice.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!