Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem

Recepty, Saláty

Suroviny

1 plechovka cizrny (popř. odpovídající množství cizrny uvařené)
1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
1 jarní cibulka
1 hrst cherry rajčat
1 menší salátová okurku
3 polévkové lžíce sterilované kukuřice
1 limetka nebo citron (popř. bílý vinný ocet)
bazalka
petrželka
olivový olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata nakrájíme na měsíčky, okurku a cibulku na drobné kostičky. Cizrnu, kukuřici a zeleninu dáme do misky, přidáme posekané bylinky a ochutíme limetkovou šťávou, olejem, osolíme a dochutíme. Nakonec přidáme kousky tuňáka. Podáváme vychlazené.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!