Čínské nudle s fazolkami a nivovou omáčkou

Recepty, Těstoviny

Suroviny

1 balení bezvaječných čínských nudlí (350 g)
400 g zelených fazolek
200 g mortadely vcelku
100 g nivy
4 stroužky česneku
máslo
hladká mouka
mléko
sůl

Postup přípravy receptu

  1. V hluboké pánvi rozpustíme máslo a podusíme na něm fazolky téměř na skus (můžeme trochu podlít vodou nebo mlékem).

  2. Osolíme, přidáme česnek a na nudličky nakrájenou mortadelu.

  3. Opečeme, zasypeme asi dvěma lžícemi hladké mouky, přilijeme mléko a povaříme na hustou omáčku.

  4. Závěrem přidáme nastrouhanou nivu, necháme ji rozpustit a dochutíme pepřem, případně solí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!