Čína s brokolicí

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 silnější kuřecí prsa
1 lžíce koření 7 bylin
2 lžíce sójové omáčky
5 lžic slunečnicového oleje
1 lžíce maizeny
1 menší hrnek vývaru (nebo 1/2 bujónu s vodou)
500 g mražené brokolice

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme koření, olej, maizenu a sójovou omáčku, dobře promícháme. Do této vytvořené marinády naložíme na hrubé nudličky nakrájené maso a necháme v chladu alespoň dvě hodiny uležet.

  2. Na rozpálenou wok pánev dáme masovou směs včetně marinády a rychle opečeme, přidáme vývar a necháme chvilku dusit. Mezitím ve slané vodě uvaříme brokolici do poloměkka, cca 5-7 minut.

  3. Jakmile je maso již prakticky hotové, přidáme do pánve brokolici a ještě osmahneme s masem, Podávala jsem s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!