Čína od mého Pavla

Recepty, Minutky

Suroviny

čínské nudle
500 g kuřecího masa
mrkev
pórek
sojová omáčka
olej
Glutasol
jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Čínské nudle uvaříme, propláchneme vodou a pokapeme olejem, dáme stranou.

  2. Na pánev nalijeme olej, rozehřejeme, přidáme na nudličky pokrájené kuřecí maso, přidáme sojovou omáčku, orestujeme.

  3. Hotové maso vyndáme a do pánve vložíme na nudličky pokrájenou mrkev, pórek a jarní cibulku. Chvilku restujeme (ne dlouho, zelenina musí křupat), poté maso vrátíme zpět do pánve k zelenině, mírně orestujeme, poté smícháme s nudlemi. Do hotového pokrmu můžeme přidat Glutasol, zvýrazní chuť pokrmu - pozor nevaří se!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!