Čína III.

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

40 dkg krůtích prsou (kuřecích prsíček)
1 pórek
Na marinádu:
4 lžíce oleje
1 lžička kari
1 lžička strouhaného zázvoru
1 lžička strouhané mandarinkové sušené kůry
1/2 lžičky bílého pepře
špetka chilli koření
1 lžička ústřicové omáčky
1 lžička cukru
1 lžíce solamylu
2 žloutky
1 lžíce worchestru
1 lžička Maggi
olej na smažení
1 dcl vody(vývaru)

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na dlouhé nudličky a naložíme do marinády aspoň na 24 hodin.

  2. Na rozpálené pánvi maso zprudka orestujeme. Podlijeme vodou a 10 minut restujeme,přidáme pórek nakrájený na nudličky,který jsme si zprudka na druhé pánvi na oleji 5 minut restovali. Dochutíme,každý jak má rád,solí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!