Chuťovky z tuňáka
Recepty, PomazánkySuroviny
- 1 konzerva Tuňáka ve vlastní šťávě (ne v tomatě)
- 1 střední cibule
- vhodné množství celeru
- 1 vrchovatá lžička plnotučné hořčice
- majonéza hustá kvalitní
- pepř
- sůl
- pár kapek citrónu
Postup Chuťovky z tuňáka
Postup přípravy receptu
-
Konzervu tuňáka otevřeme(ne úplně)a necháme vytéci šťávu z tuňáka.(co možná všechnu !!), vkloíme a vidličkou rozrušíme kousky.
Na tuto hmotu nastrouháme(na jemném struhadle) stejné, ale i větší množství čerstvého celeru.
Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a přidáme žlutou naši hořčici.
Vše dobře promícháme a případně trochu osolíme a opepříme.
Vmícháme kvalitní majonézu a necháme v chladu alespoň 2 hod odležet(je to důležité). Použijeme na clebíčky nebo chuťovky.