Chilli con carne bleskem

Recepty, Mleté maso

Suroviny

1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě nebo na paprice (aspoň s 60% masa)
2 párky
1 konzerva rajského protlaku
2 konzervy fazolí (na farbe nezáleží)
2 cibule
2-3 stroužky česneku
sůl
černý pepř
mletá sladká červená paprika
chilli nebo Chilli con carne Kotanyi
1 kostka silného bujónu

Postup přípravy receptu

  1. Nadrobno nakrájanú cibuľu osmažíme na masti z konzervy bravčového mäsa. Pridáme pokrájané mäso a rozpustíme.

  2. Pridáme nakrájané párky, podľa chuti soľ, čierne korenie, červenú papriku a smažime. Pridáme rajčinový pretlak, fazuľu (nálev ale iba z jednej konzervy).

  3. Keď to začne variť pridáme rozmrvený bujón a chvíľu povaríme. Pridáme nastrúhaný cesnak, chili, alebo korenie Chilli con carne Kotanyi podľa chuti. Jeme s chlebom, alebo s pečivom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!