Cheesecake s granátovým jablkem

Recepty, Moučníky

Suroviny

Na formu o průměru 20 cm:
130 g světlých Bebe sušenek
65 g másla
50 g cukru (ochutnejte a když tak přidejte víc)
500 g tvarohu
250 g hustého kokosového mléka
1 granátové jablko

Postup přípravy receptu

  1. Bebe sušenky jsem rozmixovala v mixéru a smíchala s rozpuštěným máslem.

  2. Sušenkovou směs jsem natlačila do připravené dortové formy a nechala dvě hodiny ztuhnout v lednici.

  3. V misce jsem smíchala tvarohy s kokosovým mlékem a cukrem. Připravený krém jsem natřela na ztuhlý korpus.

  4. Cheesecake jsem nechala alespoň 6 hodin tuhnout v lednici. Nakonec jsem ho posypala vyloupanými jadýrky z granátového jablka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!