Červená fazolovka

Recepty, Polévky

Suroviny

1 konzerva červených fazolí v nálevu
1 mrkev
1 cibule
1 lžíce sladké papriky
1 zeleninový bujon
3 kuličky pepře
3 kuličky nového koření
1 bobkový list
3 menší brambory
2 stroužky česneku
sůl
vegeta
mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na drobno a dáme osmahnout, mrkev na malé kostičky a dáme k cibulce.

  2. Přidáme koření, papriku, česnek a krátce osmahneme a podlijeme vodou, dáme bujon a brambory pokrájené na kousky.

  3. Necháme vařit, až mrkev a brambory změknou, pak dáme okapané fazole a zahustíme.

  4. Ochutíme solí, vegetou a můžeme přidat petrželku čerstvou nebo sušenou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!