Červená čočka s uzeným tofu a kysaným zelím

Recepty, Luštěniny

Suroviny

150 g červené čočky
160 g uzeného tofu (balení)
80 g kysaného zelí
sůl na dochucení
oblíbené koření
.

Postup přípravy receptu

  1. Tenhle recept je vážně prostě to, co vidíte v ingrediencích (záleží hlavně na vás a vaší chuti). Jednoduše uvařte červenou čočku podle návodu na balení, osolte a okořeňte dle chuti.

  2. Připravte tofu tak, že z něj vymačkáte přebytečnou vodu. Nakrájejte na tenké plátky nebo kostičky (jak to máte rádi). Dejte na pánev a nechte ho opékat do zlatova.

  3. Na talíř dejte uvařenou červenou čočku, tofu a kysané zelí. Společně je to chutná kombinace.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!