Celozrnná buchta do srnčího hřbetu

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 vejce
5 dkg hnědého cukru
8 dkg celozrnné grahamové mouky
1 jablíčko
skořice
1/2 lžičky prášku do pečiva

Postup přípravy receptu

  1. Vejce s cukrem ušleháme, pokud si připravíte vejce s cukrem dřív než mouku je potřeba je občas promíchnout na spod zůstává ten cukr přidáme mouku s práškem do pečiva a ručně promícháme.

  2. Dáme si do formy pečicí papír, který potřeme slabě olejem, můžete vysypat moukou já jen potřela olejem a vrstvíme naspod dáme trochu těsta na těsto prostředkem nastrouhaná jablíčka vymačkáme z nich štávu dáme trošku skořice a opět těsto.

  3. Troubu si asi na 1-2 minuty předehřeju. Pečeme na 150°C asi 20 minut a potom zvýšíme na 180°C a dopečeme, zkoušíme špejlí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!