Cannelloni s cottage

Recepty, Těstoviny

Suroviny

Cannelloni
100 g strouhaného sýra
Náplň:
250 g jemného tvarohu
3 kelímky Cottage (s pažitkou)
1 rajče
sůl
mletý bílý pepř
2 stroužky česneku
Omáčka:
1 plechovka (425 g) loupaných rajčat v omáčce
1 rajčatový protlak (140 g)
2 dl suchého červeného vína
1 cibule
olej
bazalka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Náplň: Tvaroh a cottage zmiešame, pridáme nadrobno narezanú paradajku, prelisovaný cesnak a ochutíme korením a podľa potreby soľou. Naplníme cannelloni.

  2. Na omáčku orestujeme nadrobno narezanú cibuľu na troche oleja, pridáme narezané paradajky z konzervy aj s omáčkou, pretlak a víno. Premiešame, dochutíme bazalkou a soľou. Pomaly necháme asi 10 minút povariť.

  3. Do pekáča uložíme naplnené cannelloni, prelejeme omáčkou a zakryté necháme v rúre piecť asi 50 minút. Potom odkryjeme, posypem strúhaným syrom a dopečieme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!