Calamarata s vepřovým masem
Recepty, TěstovinySuroviny
- 0,5 kg vepřové kýty
- mletá paprika
- pepř
- sůl
- máslo
- směs fazolek
- kukuřice
- hrášku
- tvrdý sýr
- česnek
- olej
- těstoviny Calamarata
- vývar
Postup Calamarata s vepřovým masem
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a podlijeme vývarem a dusíme. Když je maso skoro měkké, zahustíme ho moukou, přidáme utřený česnek.
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme zeleninu, orestujeme.
V jiném hrnci si uvaříme těstoviny do měkka.
Na talíř naservírujeme maso, zeleninu a těstoviny. Nakonec posypeme sýrem.