Calamarata s vepřovým masem

Recepty, Těstoviny

Suroviny

0,5 kg vepřové kýty
mletá paprika
pepř
sůl
máslo
směs fazolek
kukuřice
hrášku
tvrdý sýr
česnek
olej
těstoviny Calamarata
vývar

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a podlijeme vývarem a dusíme. Když je maso skoro měkké, zahustíme ho moukou, přidáme utřený česnek.

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme zeleninu, orestujeme.

  3. V jiném hrnci si uvaříme těstoviny do měkka.

  4. Na talíř naservírujeme maso, zeleninu a těstoviny. Nakonec posypeme sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!