Bylinkové palačinky s kuřecí a zeleninovou směsí

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

Vajíčka
hladká mouka
mléko (palačinkové těsto)
majoránka
oregáno
sůl
pepř
česnek
olej
kuřecí maso
cibule
červená paprika
zelená paprika
čínské zelí
bílé zelí
adžika
pórek

Postup přípravy receptu

  1. Udělám si z vajec, hladké mouky a mléka palačinkové těsto, přidám do něj sůl, pepř, majoránku, oregano a rozmačkaný česnek (těmito ingrediencemi nešetříme, ať má palačinka výraznou chuť). Na trošce oleje si usmažíme palačinky.

  2. Na druhé pánvi si osmažím cibulku nakrájenou na půlměsíčky a kuřecí maso, které osolím, opepřím a přidám koření Adžika. Přidávám ostatní nakrájené suroviny.

  3. Vzniklou směsí plním palačinky a zavinuji. Obvykle podávám ještě s čerstvou zeleninou (rajčata, okurky, papriky).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!