Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou

Recepty, Moučníky

Suroviny

4 vejce
hrnek cukru
1 prasek do peciva
2 hrnky polohrube mouky
3/4 hrnku oleje
1 hrnek mleka
250 ml zakysana smetana
instantni cokoladovy pudink
skoricovy cukr na posypani

Postup přípravy receptu

  1. Vejce utřeme s cukrem a přidáme zbylé suroviny. Vymažeme a vysypeme si plech. Hotové těsto na něj vylijeme, dále si připravíme puding podle návodu, který do připraveného těsta na plechu nalijeme tzv. cik-cak a dáme péct na 150 stupňů asi půl hodiny dozlatova.

  2. Poté vyndáme a potřeme vychladlou buchtu zakysanou smetanou a posypeme skořicovým cukrem. Nakonec dáme do chladna vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!