Brownie

Recepty, Moučníky

Suroviny

180 g čokolády
125 g másla
125 g krystalového cukru
45 g hladké mouky
2 vejce
KL kypřícího prášku

Postup přípravy receptu

  1. Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu s maslom. Vajíčka vymiešame s kryštálovým cukrom a pridáme k čokoládovej zmesi. Na záver pridáme múku s kypriacim práškom a vymiešame.

  2. Formu vystelieme papierom na pečenie a vymastíme ho. Zmes nalejeme do formy a pečieme vo vyhriatej rúre pri 200°C približne 25 minút.

  3. Koláč je upečený, ak je na vrchu pevný a suchý a vo vnútri vlhký (akoby nedopečený). Po vybratí z rúry necháme vo forme vychladnúť. Po vychladnutí nakrájame.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!