Broskvovotvarohové nepečené řezy

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 měkké tvarohy
1 zakysaná smetana 12%
2 konzervy velkých půlených broskví
3 balíčky světlých BeBe sušenek
2 balíčky tmavých BeBe sušenek
1 čokoládová poleva
10-15 lžic moučkového cukru

Postup přípravy receptu

  1. Na velký plech vyskládáme bebe sušenky (záleží na nás, jakou dáme barvu a jakým stylem naskládáme). Já dávala na dno tmavé.

  2. Umícháme tvarohy, smetanu, mouč. cukr a naneseme postupně na celé vyskládané sušenky (cukru podle své chuti). Opatrně a pomalu, sušenky mají tendenci se lepit na lžíci.

  3. Na natřený tvaroh vyrovnáme nakrájené na plátky broskve (viz foto).

  4. Dáme další vrstu BEBE sušenek a postup znovu opakujeme (smíchaný tvaroh,nato broskve) a končíme vrstvou BEBE sušenek. Sušenky není potřeba polévat např. šťávou z kompotu, bez problému změknou!!

  5. Na závěr podle své fantazie polijeme čokoládovou polevou. Necháme přes noc uležet v ledničce přikryté pod alobalem a druhý den podáváme. Můžete použít všelijaké ovoce (mandarinky, banán). Mně chutnají nejvíce broskve.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!