Bramborový gulášek

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

2-3 velké cibule
500 g točeného párku
6-7 brambor
česnek
mouka
voda
sůl
pepř
červená paprika
majoránka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme nahrubo a dáme ji restovat na rozpálený olej. Až bude cibule dozlatova orestovaná, přidáme nakrájený párek a po chvíli i brambory. Zalijeme vodou a přidáme masový bujon.

  2. Vaříme pod pokličkou a ochutíme červenou paprikou, majoránkou. Také guláš osolíme a opepříme. Až jsou brambory měkké, tak guláš zahustíme moukou a vodou (mouku s vodou si promícháme v misce metličkou a vlijeme do vroucího guláše) mícháme, až cítíme, jak guláš houstne. Podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!