Bramborové měsíčky pečené s rajčátky a hrozny

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

600 g menších brambor
200 g cherry rajčátek
200 g kuliček bílého hroznového vína
sůl
pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Brambory dobře vydrhneme ve vodě, neoloupané nakrájíme na měsíčky, osolíme a opepříme. Na plech vymazaný olejem vsypeme bramborové měsíčky, postříkáme je olejem a ve vyhřáté troubě necháme asi 20 - 25 minut péct.

  2. Plech vyndáme, ke skoro pečeným bramborám přidáme rajčátka a bobule vína a plech vrátíme ještě asi na 5 - 8 minut do trouby.

  3. Podáváme jako přílohu k přírodně upraveným steakům nebo grilovanému masu.

  4. Jídlo nejen pěkně barevně vypadá, ale tato kombinace i výborně chutná.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!