Bramborová pánev s čínskym zelím

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

2 brambory
1 klobása
1 čínske zelí
1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce mleté papriky
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme mletú papriku, premiešame, vložíme na kocky nakrájané zemiaky, osolíme, podlejeme vodou a dusíme, kým zemiaky nie sú mäkké.

  2. Pridáme na kolieska narezanú klobásu a podusíme so zemiakmi 5 minút.

  3. Na druhej panvici orestujeme na troche oleja na plátky nakrájaný cesnak, kým sa nerozvonia. Potom vložíme na kúsky nakrájané listy čínskej kapusty a restujeme cca 3 - 5 min.

  4. Na tanier servírujeme tak, že urobíme kruh zo zemiakov a do stredu dáme kapustu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!