Bramboráčky s kapustou

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

2 velké brambory
1/4 hlávky kapusty
1 lžíce ovesných vloček
2 vejce
3-4 lžíce hl. mouky
mléko dle potřeby
4 stroužky utřeného česneku
1/2 cibule
mletý kmín
pepř
sůl
sádlo na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Kapustu nakrájíme na drobno. Brambory nastrouháme na hrubším struhadle, cibuli na jemném. Přidáme k tomu vejce, vločky, mléko podle potřeby, mouku a zbytek surovin. Vše společně promícháme.

  2. Smažíme malé bramboráčky z obou stran do křupava. Hotové odkládáme na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!