Blesková bublanina s majolkou

Recepty, Moučníky

Suroviny

4 vejce
3 vrchovaté lžíce majonézy
9 lžic cukru krupice
1 lžíce domácího vanilkového cukru
1 lžíce rumu
12 lžic polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
kůra z mandarinky
ovoce.

Postup přípravy receptu

  1. Vejce, cukr, majolku, nastrouhanou kůru z mandarinky ušleháme do vstřebání cukru, smícháme mouku s práškem do pečiva a vmícháme do směsi.

  2. Nalijeme do vystříkaného pekáčku(nebo klasika, vymazat-vysypat)

  3. Scezené ovoce obalíme v mouce, aby se nám neutopilo a poklademe těsto v pekáčku.

  4. Pečeme 20-30 minut při 150°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!