Biskupský guláš

Recepty, Omáčky

Suroviny

4 krůtí biskupy
sůl
pepř
olej
cibule
červené víno
voda
mletá paprika
tymián
dobromysl
rozmarýn
4 rajská jablíčka
knorr světlá instantní jíška

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažím očištěné a nakrájené krůtí biskupy do zlatova. Přidám cibuli. Společně osmahnu a přidám mešní víno (pokud mešní nemám, přidám jakékoliv červené).

  2. Přiklopím pokličkou a dusím.

  3. Když se šťáva vydusí, přidám mletou papriku, bylinky z klášterní zahrady a rajská jablíčka.

  4. Podleji svěcenou vodou (není-li, postačí voda obyčejná či kuřecí vývar). Podusím doměkka a popřípadě zahustím světlou jíškou. Podávám s čertovskými těstovinami


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!