Biskupský guláš
Recepty, OmáčkySuroviny
- 4 krůtí biskupy
- sůl
- pepř
- olej
- cibule
- červené víno
- voda
- mletá paprika
- tymián
- dobromysl
- rozmarýn
- 4 rajská jablíčka
- knorr světlá instantní jíška
Postup Biskupský guláš
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmažím očištěné a nakrájené krůtí biskupy do zlatova. Přidám cibuli. Společně osmahnu a přidám mešní víno (pokud mešní nemám, přidám jakékoliv červené).
Přiklopím pokličkou a dusím.
Když se šťáva vydusí, přidám mletou papriku, bylinky z klášterní zahrady a rajská jablíčka.
Podleji svěcenou vodou (není-li, postačí voda obyčejná či kuřecí vývar). Podusím doměkka a popřípadě zahustím světlou jíškou. Podávám s čertovskými těstovinami