Bílý chléb - můj první z domácí pekárny
Recepty, Domácí pekárnaSuroviny
- 350 ml vody vlažné
- 2 polévkové lžíce oleje olivového
- 2 čajové lžičky soli
- 2 čajové lžičky kmínu celého
- 500 g mouky pšeničné hladké
- 15 g droždí čerstvého
Postup Bílý chléb - můj první z domácí pekárny
Postup přípravy receptu
-
Do míchací nádoby dát suroviny v uvedeném pořadí.
U mé pekárny je třeba ručně vařečkou vše trochu promíchat, pak vložit nádobu do trouby a zapnout automatický program AU2 - klasický bílý chléb.
Po 2:10 hod. je upečeno.
V troubě je třeba nechat chléb ještě cca 10 minut, potom opatrně vyndat, chleba vyklopit, opatrně odstranit míchací lopatku a na mřížce nechat vychladnout.