Bílý chléb - můj první z domácí pekárny

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

350 ml vody vlažné
2 polévkové lžíce oleje olivového
2 čajové lžičky soli
2 čajové lžičky kmínu celého
500 g mouky pšeničné hladké
15 g droždí čerstvého

Postup přípravy receptu

  1. Do míchací nádoby dát suroviny v uvedeném pořadí.

  2. U mé pekárny je třeba ručně vařečkou vše trochu promíchat, pak vložit nádobu do trouby a zapnout automatický program AU2 - klasický bílý chléb.

  3. Po 2:10 hod. je upečeno.

  4. V troubě je třeba nechat chléb ještě cca 10 minut, potom opatrně vyndat, chleba vyklopit, opatrně odstranit míchací lopatku a na mřížce nechat vychladnout.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!