Bezlepkový perníkový koláč z ořechového krému Nutspread

Recepty, Moučníky

Suroviny

Suroviny na formu o průměru 18 cm:
250 g krému Nutspread z vlašských ořechů slazeného
400 ml kokosového mléka
3 vejce
2 lžičky perníkového koření

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 200°C.

  2. Oddělíme si 150 g krému Nutspread, smícháme jej s vejcem a lžičkou koření do perníku a rozprostřeme na dno formy. (Podle potřeby lze přidat trochu vody.) Dáme do vyhřáté trouby a předpečeme cca 20 minut.

  3. Na náplň jednoduše smícháme zbytek krému a koření s kokosovým mlékem a 2 vejci.

  4. Nalijeme na krustu a pečeme do zhnědnutí. Necháme vychladit do druhého dne a pak teprve nakrájíme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!