Barevné mušle

Recepty, Ryby

Suroviny

400 g filé z tresky
rukola nebo pórek
Červená mušle:
4 lžíce kečupu
1 stroužek česneku
2 lžíce smetany 12%
Žlutá mušle:
30 g másla
1 lžíce hladké mouky
2 dl mléka
sůl
kari

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazené filé nakrájíme na malé kousky a zprudka opečeme na trošce tuku spolu s rukolou. Rozložíme do zapékacích formiček, zalijeme připravenou omáčkou, zasypeme sýrem a dáme péct na půl hodiny při 180°c.

  2. červená omáčka: kečup smícháme s prolisovaným stroužkem česneku a naředíme smetanou

  3. žlutá omáčka: máslo rozpustíme, zaprášíme moukou, zředíme mlékem a ochutíme solí a kari


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!