Bagety s plným bříškem

Recepty, Domácí pekárna

Suroviny

200 ml vody
2 lžičky cukru
30 g kečupu
40 g olivového oleje (stačí i obyčejný)
1 rovná lžička pepře
2 rovné lžičky grilovacího koření s česnekem
1,5 - 2 lžičky soli
440 g hladké mouky
25 g čerstvého droždí
Náplň 1:
šunkový salám
tvrdý sýr
pokapat kečupem
Náplň 2 (na fotce):
olej
cibule na půlkolečka
dušené houby
rozetřený stroužek česneku
vejce
sýr
(Studené rozdělíme na těsto přidáme pár špalíčků sýra a zavineme)
na posypání:
dýňové semínko Gomasium (pražená solená a posekaná dýňová semínka)

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto.

  2. Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový plech.

  3. Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme vejcem, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!