Bagety s plným bříškem
Recepty, Domácí pekárnaSuroviny
- 200 ml vody
- 2 lžičky cukru
- 30 g kečupu
- 40 g olivového oleje (stačí i obyčejný)
- 1 rovná lžička pepře
- 2 rovné lžičky grilovacího koření s česnekem
- 1,5 - 2 lžičky soli
- 440 g hladké mouky
- 25 g čerstvého droždí
- Náplň 1:
- šunkový salám
- tvrdý sýr
- pokapat kečupem
- Náplň 2 (na fotce):
- olej
- cibule na půlkolečka
- dušené houby
- rozetřený stroužek česneku
- vejce
- sýr
- (Studené rozdělíme na těsto přidáme pár špalíčků sýra a zavineme)
- na posypání:
- dýňové semínko Gomasium (pražená solená a posekaná dýňová semínka)
Postup Bagety s plným bříškem
Postup přípravy receptu
-
Suroviny necháme v pekárně zpracovat programem Těsto.
Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na 4 díly. Každý vyválíme, naplníme, zavineme a dáme kynout na bagetový plech.
Necháme cca 35 - 45 minut kynout, pomašlujeme vejcem, posypeme semínky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C / cca 20 minut.