Babiččino tajemství

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

400 g vepřové kotlety
40 g šunky
20 g žampiónů
150 g kečupu
vývar (může být i z kostky)
1 dl červeného vína
olej
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Vykostěnou kotletu nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe plátky šunky a žampiónů.

  2. Potom kotletu přehneme na polovinu spíchneme jehlou na ptáčky nebo párátkem.

  3. V horkém oleji osmažíme po obou stranách, pak podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

  4. Pak přidáme kečup a nakonec červené víno. Vše prohřejeme.

  5. Příloha:

  6. nejlépe vařené brambory nebo smažené bramborové hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!